NullIdiot na dom!
zadnje objave

Kerkopski fevdalizem

LITERODROM II

ID16 MINITURNEJA DECEMBRA 2015

RAZPIS / CALL FOR – IDIOT 16

RAZPIS / CALL FOR – IDIOT 15

IZŠEL JE ID16 + IDIOT NA KNJIŽNEM SEJMU CD

LITERODROM: Mednarodni festival literarnih praks v razvoju // CD, 15. – 19. 1. 2015

IDIOT v gozdu – IDXV.!

Ob smrti oz. dokončni preobrazbi Tomaža Šalamuna v vse, kar je (piše: Jasmin B. Frelih)

Prihajata IDIOT 13 in RIIBA!


IZŠEL JE IDIOT13!
urprah — 3. januar 2014

ID13CoverWebXL

Novi IDIOT prinaša poezijo, prozo in dramo, v kateri številni mladi znanci stopijo drugače. Air Jordan 11 Uomo

Muanisa Sinanovoća je fulminanto strah. nike air max 90 Nike Free 5.0 Femme Gašper Torkar nam bo povedal. Monika Vrečar poje! Tibor Hrs Pandur. asics france Miklavž Komelj. Nike Air Max 90 Enfants Andreja Štepec je ljubeče jezna. Nike Air Huarache Blaž Iršič je na delu. NIKE AIR MAX 2017 PAS CHER Jan Krmelj se sprehodi s Pasolinijem. Vesna Liponik stavi na podobe, ki tudi manjkajo. Arjan Pregl zbesedi severno sliko. Adidas Superstar Femme Pri Juriju Krajncu nam nekaj ni jasno. chaussure timberland femme adidas eqt femme Matjaž Zorec in Matjaž Zorec s sadistično miniaturko! Prevedli smo Warsan Shire, Charlesa Bukowskega in pozne pesmi Heinerja Müllerja. NIKE AIR MAX 90 GOEDKOOP

Prebrali in premislili smo Predmete Marka Pogačarja, Podaljšano bivanje Gašperja Torkarja in kritiko kot tako. bottes ugg Nike Free Rn Flyknit homme Med vse to pa postavili manifeste. Tako je. Asics Gel Lyte 5 Homme Nike Air Max 90 Heren Manifeste. Prvič je objavljen Manifest ilegale Jureta Detele, ki ga je v njegovi zapuščini odkril Miklavž Komelj. asics kayano 21 donna Pridružujejo se mu guerrillero odprte kode Aaron Swartz – prvi tragični junak 21. adidas nmd r1 uomo stoletja, mladi iz Gaze, sonične pesnice Savages, Hakim Bey in Velimir Hlebnikov. Under Armour Scorpione Kanadski umetnik Galen Johnson pa ne le na platnicah raztesari telo in svet.

“Intimnost bojev ni v nobenem nasprotju z njihovo javnostjo in objektivno informacijsko vrednostjo.”
Jure Detela (Manifest ilegale)

Svoj ID13 lahko že danes naročite na tej strani, v soboto kupite na premierni predstavitvi v Škrabčevi domačiji v Ribnici, z naslednjim tednom v knjigarnah Konzorcij, Sanje in FF v Ljubljani, kmalu pa tudi v drugih knjigarnah po Sloveniji. asics gel lyte 3 new balance u420 femme gris rose Brez skrbi, predstavitev v Ljubljani bo – konec decembra. Za vse neučakane pa velja: vidimo se v soboto, 6. Adidas Zx 750 Homme 12.


Komentarjev še ni.


Komentiraj

Za objavo komentarja se morate prijaviti.


Stran se je naložila v 0,193 sekunde. Vzpostavljenih je bilo 20 povezav z bazo.

Specialitete


KORESPONDENZA (via Twitter)

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.


Trenutno niste prijavljeni

Podpirajo nas